Gardiner i dagligstuen

Når du skal vælge gardiner til dagligstuen, er det vigtigt, at de bidrager til en behagelig følelse, når I opholder jer i rummet. De bløde gardiner kan bidrage til et godt indeklima og virkelig være med til at skabe en stemning af luksus og hygge. Samtidig kan de virke støjreducerende, hvilket er specielt godt, hvis du har gipsloft.

Plisségardiner er også utroligt populære i dagligstuen. De er mere praktiske og fås i flere varianter, hvor du fx får mulighed for at parkere gardinet, hvor du vil i vinduet, så du undgår uønsket indkig eller generende solstråler.

Er du i tvivl om, hvad du skal vælge? Så kan du booke et besøg af vores gardinkonsulenter her.

Rullegardin Ruth, lysfiltrende

Duoroller

Duoroller gardinet er en fleksibel og elegant videreudvikling af rullegardinet. Gardinet består af et dobbelt stoflag med transparente og ikke-transparente striber, der bevæger sig modsat i forhold til hinanden. Dette giver et utrolig flot lysindfald samt muligheden for at skærme af for uønsket indblik uden at lukke helt af for lyset.

Foldegardiner

Med foldegardiner bliver du i stand til at skabe akkurat den hyggelige stemning, du ønsker. Du kan fx vælge de lange stofgardiner i et vindue til gulv og vælge samme stof til dine foldegardiner i et mindre vindue.

De produceres i de smukkeste væv, og ønsker du at skabe en personlig indretningsstil, så er dette gardin det oplagte valg. Du kan vælge mellem transparente, strukturvævede, tunge/tætte og mørklæggende væv.

Vælg et let stof, hvis du har naboer tæt på og vil begrænse indsynet til din dagligstue uden samtidigt at sige farvel til lyset.

Hvit liftgardin i stue