Hyggelig funktionalitet

Foldegardiner er en meget populær gardinløsning. Med denne type gardin bliver du i stand til at skabe akkurat den hyggelige stemning, du ønsker. Udvalget af materialer er stort og giver dig adskillige design muligheder. Enkelte dessiner er med mørklægning og er derfor en rigtig god løsning til soverum. Som med vores andre gardintyper er det muligt at få tilpasset gardinet til dine behov, både hvad angår størrelse og om du ønsker med eller uden flap foroven.

Skab stemning i dit rum med foldegardinet. De produceres i de smukkeste væv, og ønsker du at skabe en personlig indretningsstil, så er dette gardin det oplagte valg. Du kan vælge mellem transparente, strukturvævede, tunge/tætte og mørklæggende væv.

Kæde- eller snorbetjening?

Du kan få vores foldegardiner efter mål med enten hvid kæde- eller snorbetjening. Du vælger selv hvilken side.

Hvor køber du gardiner?

Du kan købe vores gardiner gennem et gardinbusbesøg, hvor vores erfarne gardinkonsulenter kommer hjem til dig og fremviser prøver, gardintyper samt rådgiver om, hvad der passer til netop dit hjem. Konsulenten måler også alle vinduerne op – ganske gratis og naturligvis med garanti. Du bestemmer selv ved bestilling, om du ønsker en all-inclusive løsning, hvor vi sørger for, at der kommer en ekstern samarbejdspartner og monterer gardinerne for dig. Nemmere bliver det ikke! Og du er tilmed garanteret korrekt opmåling og montering.