Børnesikkerhed – Tryghed omkring dine gardiner

Inden du køber dit solafskærmningsprodukt, med det korrekte mål, skal du overveje følgende, inden du opmåler dit vindue. Det første du skal huske på er, hvordan vinduet åbnes samt om det har et håndtag eller lignende, som stikker ud. Dette kan nemlig afgøre, hvor du skal placere dit solafskærmingsprodukt – og dermed, hvordan du skal opmåle til: loft, væg eller niche.

Du og dine børn skal altid kunne føle jer 100% trygge overalt i hjemmet. Indretning med gardiner i vinduet er ingen undtagelse. Sikkerhed omkring dine gardiner er en selvfølge og en indkoopereret del af vores produktudvikling. Nysgerrighed er en sund og naturlig del af et barns udvikling i de første leveår. Netop derfor tager vi ansvaret omkring sikkerheden i brugen af vores gardiner seriøst, så du og dine små børn kan føle jer trygge omkring leg nær vinduerne. Sikker brug af vores gardiner er en inkorporeret del at vores produktudvikling, og derfor følger der altid en gennemtestet sikkerhedsanordning med vores gardiner.

Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg ved at vælge et Kirsch-produkt. Hos Kirsch sikrer vi derfor, at vores solafskærmningsprodukter altid lever op til Europa-Kommissionens afgørelse 477 (2011/477/EU) og produktsikkerhedsloven. De nye retningslinjer er gældende alle steder, hvor børn færdes, og har primært fokus på længden af kæde og snor i forhold til gulv og sikkerhedsanordning.

Vi anbefaler følgende
Små børn kan blive kvalt af løkker i træksnore, kæder og bånd, som bruges til betjening af produktet. For at undgå strangulering og indvikling i snorene skal disse holdes udenfor små børns rækkevidde. Snore kan vikle sig rundt om et barns hals. Flyt senge og andre møbler væk fra snore til vinduesafskærmninger. Snore må ikke bindes sammen. Sørg for at snore ikke snoes og danner en løkke.

Sørg altid for at anvende vores sikkerhedsanordninger, der medfølger produktet. Skulle du miste eller beskadige sikkerhedsanordningen, kan du henvende dig hos din Kirsch-forhandler. 

Vi opfordrer alle til at bruge vores vejledninger til montering af vores produkter. Du finder vejledningen sammen med produktet.
Se nedenstående video omkring gardiner og børnesikkerhed.