Gennemført design

Klassisk, minimalistisk, hightech eller inspiration fra de hotteste trends? Kirsch har gardiner til ethvert temperament og enhver
boligtype. Sæt prikken over i’et og understreg stil, stemning og udtryk med en helt individuel, skræddersyet gardinløsning, der passer til dig og dit hjem.

Det skal være enkelt at vælge Kirsch og som forbruger skal du føle dig tryg med vores mange års erfaring med produkterne og det brede udvalg.

Fra globalt til lokalt

Selvom Kirsch i dag er et globalt varemærke varierer sortimentet fra land til land. Måske ikke så meget mellem de nordiske lande, men først og fremmest i sammenligning med de øvrige lande rundt om i verden. Det skyldes at Kirsch i Norden med tiden banede sin egen vej. Her i Danmark blev Kirsch kendt og elsket i de glade 00’er for sine skræddersyede gardiner. Uanset sortiment er kvaliteten og funktionaliteten den samme overalt.

Charles W Kirsch – 14 januar 1907

”Proper drapery hardware is essential
to perfect draping success”

Gennemtænkt funktionalitet

Lys, lysindfald, lysstyring, varmetab, betjening, børnesikring? Spørgsmålene kan være mange, men svarene finder du altid hos Kirsch. Vores løsninger bygger på mange års erfaring med det skandinaviske klima, og funktionalitet går altid hånd i hånd med høj produktkvalitet og stolte, skandinaviske designtraditioner.

Konsulenten rykker ud

Det hele starter med et besøg af vores gardinkonsulent. Herefter er du i trygge hænder hele vejen fra ønsker, idéer og opmåling over tilbudsgivning til montering. En all-inclusive løsning der giver sikkerhed for det perfekte resultat og overrasker dig positivt på prisen.

Meget mere end gardiner

Med Kirsch får du alle tænkelige gardinmuligheder med et program, der spænder vidt og bredt indenfor såvel design som funktionalitet. Vores designere er gået et par skridt videre, så vi kan supplere med metervarer og syning af alt inden for boligtekstiler: Gardiner, puder og sengetæpper. Det perfekte valg for dig, der ønsker den helt gennemførte løsning.