Den rette temperatur i børneværelset

På børneværelset – specielt på lyse og varme sommeraftener – er det vigtigt at skabe fornemmelsen af, at det er nat, så barnet vil og kan sove i fred og ro. Derfor er det en god idé at bruge mørklæggende eller kraftige gardiner. Det gør det mørkt i børneværelset og holder samtidig rummet svalt, hvis de trækkes for i tide.

Rullegardiner er det praktiske valg, hvor de vilde mønstre kan gøre en kæmpe forskel i rummet. Men tøv ikke med at prøve fx plisségardiner eller de lange stofgardiner til gulv. Jo tungere stof, jo mere lydabsorberende virker gardinet.

Få skræddersyet dine gardiner efter mål til børneværelserne. Book vores buskonsulent hos vores forhandlere, og du er sikret 100% korrekt opmåling og samtidig får du set alle dessinerne hjemme hos dig selv.

Du booker bussen her.

Rullegardin på børneværelset

Praktisk og sikkert

Det er vigtigt at gardiner, snore og andre monteringer ikke kommer i vejen for legen i børneværelset. Det skal indrettes på børnenes præmisser og samtidig være dekorativt og indbydende.

Undgå derfor lange snore og betjeningskæder i dit børneværelse, som barnet kan vikle sig ind i. Ligeledes skal gardinstænger i børneværelset fastgøres med de små skruer i holderne. Det gøres for at sikre, at de ikke falder ned og gør skade.