Bløde gardiner – Prikken over i’et

Vi har et stort udvalg af bløde gardiner i høj kvalitet, som bruges til spændende dekoration af hjemmet enten til den minimalistiske stil eller den mere bløde og varme stil. Her kan du selv vælge det personlige udtryk der skal være i dit hjem. I nyere huse med store glasfacader og hårde gulve, kan boligtekstilerne desuden være medvirkende til at dæmpe lyden og skabe hygge – prøv selv.

Når du har valgt hvilken type væv, du ønsker, skal du vælge hvilken topsyning, gardinet skal have. Vi tilbyder 9 forskellige topsyninger, som alle er med til at sætte prikken over i’et.

En smuk afslutning

Når du har valgt hvilken type væv, du ønsker, skal du vælge hvilken topsyning, gardinet skal have. Vi tilbyder 9 forskellige topsyninger, som alle er med til at sætte prikken over i’et.

Se topsyninger her

Inspiration til dine rum

Hvert rum har sine helt unikke forudsætninger; du stiller f.eks. helt andre krav til dine gardiner i soveværelset end til gardinerne i dagligstuen. Som en hjælp på vejen har vi listet en række ting, som det kan være godt at overveje i hvert og ét af hjemmets forskellige rum.

Få mere inspiration her