Persienner – effektiv og praktisk

Persienner har opnået deres popularitet ved at være den mest effektive form for solafskærmning, mens de stadig giver dig mange forskellige design muligheder. Persienner er også den gardintype, der er den mest praktiske. Derfor er det ofte et foretrukket valg på kontorer og badeværelser.

Vi tilbyder persienner, pt kun i aluminium, i forskellige smukke mønstre og enkelte med de flotteste perforeringer. Det giver et utroligt flot spil i vinduet.

Lamellerne fås i to forskellige bredder: 16 og 25 mm.

Du kan vælge at få produceret med standard snorebetjening og betjeningsstang. Du kan også få dem produceret med en wire og beslag i underlisten, der kan fiksere persiennen, så den hænger stramt og ikke hænger løst, når fx døren åbnes.

Hvor køber du?

Du kan få besøg af vores gardinbus, der kommer hjem til dig og fremviser prøver, gardintyper samt rådgiver om, hvad der passer til netop dit hjem. Konsulenten måler samtidig op til dine gardiner – ganske gratis. Du kan vælge selv at montere dine nye gardiner, eller bestille dine gardiner med montering. Bestiller du med montering, kommer vores professionelle samarbejdspartner ud og monterer gardinerne for dig. Nemmere bliver det ikke!