Praktisk og æstetisk

Et køkkengardin skal give god beskyttelse, så blomster og mad ikke ødelægges af stærkt solskin, og så du har mulighed for at læse ved frokostbordet uden at få solen i øjnene. Det kan dog i høj grad også være med til at skabe stemning og binde indretningen mellem de andre rum sammen.

Vælg florlette gardinlængder for et elegant og luksuriøst look.

Er du i tvivl om, hvad du skal vælge? Så book et besøg af vores gardinkonsulent. Du får fremvist stofprøver, så du bedre kan vurdere kvalitet i forhold til din indretning. Derefter måler konsulenten dine vinduer op, så du er garanteret korrekt opmåling. Du booker gardinkonsulenten hos én af vores forhandlere her.

Upload Image...

Indsyn

Vil du kunne læse avisen og nyde frokosten i fred og ro, og samtidig have et stort lysindfald, er duoroller gardiner et godt alternativ til køkkenet.

Kirsch køkken

Åben indretning

Mange hjem har en åben indretning med fx køkken-alrum, og det stiller en del andre krav til gardinerne. De skal passe til indretningen i begge rum, og samtidig være nemme og fleksible at tilpasse efter døgnets forskellige behov. Et tip er at vælge et ensfarvet gardin, som beroliger og samler farvevalget i rummene.

Rullegardin på kjøkken