Gardiner på kontoret

Når det kommer til gardiner på kontoret er dagslys det bedste arbejdslys. Det er også nødvendigt for, at du føler dig godt tilpas i rummet. Dog skal det også være muligt at trække noget for vinduet, når solen står lige ind ad vinduet. Forkert arbejdslys fører nemlig ofte til, at du sidder anspændt og i forkerte arbejdsstillinger. Så vælg et gardin til kontoret, der kan lukke af for de skarpe stråler og suppler så med en god arbejdslampe.

Rullegardiner er et meget populært valg, når det kommer til gardiner på kontoret. Det er nemt at sætte op og kræver meget lidt vedligeholdelse.

Går du mere i retning af at skabe hygge og varme på kontoret, vil et plisségardin eller de lange bløde stofgardiner være et godt valg.

Er du i tvivl om, hvad der passer hjem til dit kontor, så book endelig et besøg af vores gardinkonsulenter. Konsulenten kommer hjem til dig med vores kollektioner på de forskellige gardintyper, så du kan se dem, der passer til netop din indretning. Du booker bussen hos vores forhandlere her.

 

 

Det gode arbejdslys
Kirsch kontor
Gardiner på kontoret