Power-Move plisségardiner

De elegante plisségardiner dekorerer diskret med sine lige linjer og simple design, mens de skærmer perfekt for solen. I optrukket parkering fylder det minimalt, og er derfor en perfekt løsning til dig, som ønsker frit udsyn til landskabet udenfor. Gardintypen kan som vores øvrige Power-Move løsninger fås i utrolig mange forskellige kvaliteter og størrelser – skræddersyet til dine vinduer.

Ønsker du et gardin med 100% mørklæggende effekt, så anbefaler vi et HoneyComb væv. Det består af to lag stof, der samles som små bikuber. Snorene løber usynligt imellem lagene, og der kommer derfor ikke generende sollys igennem vævet.

Gardinerne er derudover gode til at udnytte energien bedst muligt og derved skabe et bedre indeklima. Om vinteren isolerer de mod kulde, og om sommeren sørger gardinet for at holde varmen ude ved at reflektere solens stråler.

Få mere information her:

  • Download monteringsvejledning
  • Se tekniske date
  • Få svar på ofte stillede spørgsmål (FAQ)
FAQ og vejledninger

BESTIL DINE Power-Move GARDINER

Få besøg af gardinbussen

Ude er godt – men ofte er hjemme bedst! Bestil et besøg af vores gardinbus, så I sammen kan tale løsninger i ro og mag. Vores professionelle gardinkonsulenter ved, hvad de taler om, og de er alle vant til at afkode dine ønsker omkring indretning til vinduet. Konsulenten rådgiver, viser prøver og sammen finder I frem til en skræddersyet gardinløsning, der passer til netop dig og dit hjem.

BOOK GARDINBUSSEN
Book Kirsch gardinbussen

en løsning til dit behov

Få mere inspiration om betjeningsløsningerne

Betjen dine gardiner uanset hvor i verden du er

Kombiner dine Power-Move gardiner med en HUB og få mulighed for at kontrollere og betjene dine gardiner, uanset hvor du er; i sommerhuset, på kontoret eller på den anden side af jorden. Med få klik får du nemt dit hjem til at se beboet ud, selv når det ikke er det.

læs om hub-styret betjening

Komfort i hjemmet

Bluetooth er en enkel og ligetil måde at betjene dine Power-Move gardiner på.

Har du primært behov for at betjene, skærme af og justere lysindfaldet på svært tilgængelige vinduer eller kontrollere flere gardiner på én gang imens du er hjemme, så er en bluetooth styret betjeningsløsning det perfekte valg til dig.

Du kan vælge imellem at styre med app eller fjernbetjening.

Læs om app-betjening Læs om fjernbetjening