Styring via smartphone

Hvornår skal du vælge styring via motor-app?
Med vores app til gardiner med motor får du mulighed for at bruge din smartphone til både at betjene dine motoriserede gardiner og aktivere personlige scenarier.

Hvad kan jeg bruge app’en til?
Ønsker du at styre et eller flere af dine gardiner med din smartphone i stedet for med en fjernbetjening, så er en app (Bluetooth) løsning noget for dig. Du kan styre et eller flere af dine gardiner, imens du er i hjemmet. Og du behøver ikke tilkøbe en fjernbetjening.

App’en i kombination med en wi-fi hub
Ønsker du en løsning, hvor flere af hjemmets brugere kan betjene gardinerne, uanset hvor I befinder jer, fx. på en ferie eller på kontoret, så er en hub-løsning det rette valg. Kombinationen mellem app og wi-fi hub gør det desuden muligt, at oprette personlige scenarier, så du kan få gardinerne til at arbejde for dig.

Med Kirsch Power-Move app’en kan du:

  • Lave personlige scenarier (i kombination med wi-fi hub)
  • Oprette en gruppestyring og aktivere flere produkter samtidig med et enkelt tryk (både wi-fi hub og bluetooth løsning)
  • Vælge en energieffektiv løsning, og holde varmen inde eller ude vha. tidsindstillinger (både wi-fi hub og bluetooth løsning)
  • Betjene dine gardiner vha. app’en uanset hvor i verden du er (i kombination med wi-fi hub)
  • Få dit hjem til at se beboet ud, selv når du ikke er hjemme (i kombination med wi-fi hub)

Læs mere om betjeningsløsningerne

HUB løsning via app

Kombiner dine Power-Move gardiner med en wi-fi hub og få mulighed for at kontrollere og betjene dine gardiner, uanset hvor du er; i sommerhuset, på kontoret eller på den anden side af jorden. Med få klik får du nemt dit hjem til at se beboet ud, selv når det ikke er det. Det giver tryghed på rejsen.

Læs mere om hub-løsningen

Fjernbetjening via bluetooth

Har du primært behov for at skærme af og justere lysindfaldet på dine gardiner, imens du er hjemme, så er en fjernbetjening det perfekte valg til dig.

Læs mere om fjernbetjeningen