Power-Move foldegardiner

Med foldegardiner bliver du i stand til at skabe akkurat den hyggelige stemning, du ønsker. De produceres i de smukkeste væv, og ønsker du at skabe en personlig indretningsstil, så er dette gardin det oplagte valg.

Du kan vælge mellem transparente, strukturvævede, tunge/tætte og mørklæggende væv. Udvalget af materialer er stort og giver dig adskillige design muligheder. Enkelte dessiner er med mørklæggende væv og er derfor en utrolig god og smuk løsning til soverum.

Som med vores andre gardintyper er det muligt at få tilpasset foldegardinet så det passer præcist til dit vindue og dit behov.

foldegardin

Få mere information her:

  • Download monteringsvejledning
  • Se tekniske date
  • Få svar på ofte stillede spørgsmål (FAQ)
FAQ og vejledninger

BESTIL DINE Power-Move GARDINER

Få besøg af gardinbussen

Ude er godt – men ofte er hjemme bedst! Bestil et besøg af vores gardinbus, så I sammen kan tale løsninger i ro og mag. Vores professionelle gardinkonsulenter ved, hvad de taler om, og de er alle vant til at afkode dine ønsker omkring indretning til vinduet. Konsulenten rådgiver, viser prøver og sammen finder I frem til en skræddersyet gardinløsning, der passer til netop dig og dit hjem.

BOOK GARDINBUSSEN
Book Kirsch gardinbussen

en løsning til dit behov

Få mere inspiration om betjeningsløsningerne

Betjen dine gardiner uanset hvor i verden du er

Kombiner dine Power-Move gardiner med en wifi-hub og få mulighed for at kontrollere og betjene dine gardiner, uanset hvor du er; i sommerhuset, på kontoret eller på den anden side af jorden. Med få klik får du nemt dit hjem til at se beboet ud, selv når det ikke er det.

læs om hub-styret betjening

Komfort i hjemmet

Bluetooth er en enkel og ligetil måde at betjene dine Power-Move gardiner på.

Har du primært behov for at betjene, skærme af og justere lysindfaldet på svært tilgængelige vinduer eller kontrollere flere gardiner på én gang imens du er hjemme, så er en bluetooth styret betjeningsløsning det perfekte valg til dig.

Du kan vælge imellem at styre med app eller fjernbetjening.

Læs om app-betjening Læs om fjernbetjening