Top-Bottom plisségardin – fleksibelt og smart

Med det eksklusive Top-Bottom plisségardin kan du placere gardinet, hvor som helst i vinduet, du ønsker det. Skærm af for generende lys eller indkig, uden at skærme helt af for udsyn og det gode sollys.

Top-Bottom er et godt valg til mange af husets rum. Fx er det ofte brugt i køkkenet eller i køkken-alrummet, da det netop kan parkeres præcist hvor du ønsker i vinduet. Det er desuden også ret praktisk og nemt at rengøre. Gardinet monteres med 4 monteringssko i hvert hjørne af vinduet eller vinduesrammen. Det er også muligt at få monteret gardinet på væggen udenpå vindueshullet, hvis dette ønskes. Der skal i så fald bruges de vinkelbeslag, som du vælger ved din bestilling.

Top-Bottom er også et godt valg til fx soveværelset, hvis du ønsker lidt mere privatliv – uden at andre kan kigge ind. Skal gardinet bruges til et soverum, anbefaler vi altid, at du vælger et gardin med mørklægning. Ønsker du 100% mørklægning i dit plisségardin bør du vælge ét af vores honeycomb-dessin med mørklægning. Du kan læse mere om HoneyComb her.

Har du brug for hjælp eller input til, hvad du skal vælge, så anbefaler vi et besøg af en gardinbus. Du bestiller gardinbussen her.

honeycomb