Frihænger plisségardiner er et utroligt populært valg – og med god grund! Det er nemlig et meget fleksibelt gardin, når det kommer til både farver, dessiner og funktion.

Du har flere forskellige valgmuligheder, når det gælder plisségardiner, alle afhænger de af dine behov for solafskærmning.

“Frihænger” gardinet er vores variant af det traditionelle og klassiske plisségardin, der er produceret med snoretræk i enten højre eller venstre side. Gardinet monteres med beslag foroven, hvor topskinnen nemt klikkes i. Modellen fås i to varianter – en standard og en LUX-version. LUX plisségardinet leveres med en smallere over- og underliste, lydsvag snorebetjening og en endnu stærkere snorelås.

Få hjælp – book gardinbussen

Vores kollektion af dessiner og farver er stort, og vi udvider sørger hele tiden for at den er tidsvarede og matcher enhver moderne indretning. Du kan få produceret dine plisségardiner lige efter dine mål. Bestil dem online i én af vores forhandlershops, hvis du selv vil stå for opmåling. Ønsker du hjælp, kan du booke et besøg af vores gardinkonsulent – så kommer vi og gør arbejdet for dig og sætter dine gardiner i produktion inden for 2 dage.

Frihænger - plisségardin