De rene linjer

Lamelgardin – skræddersyet til dine mål

Et lamelgardin er smukt i store vinduespartier, og de er perfekte til at understrege rummets linjer. Med denne gardinløsning kan du nemt styre nøjagtigt hvor meget lys, der bliver lukket ind i rummet, og endda mørklægge fuldstændigt, hvis der er behov for det. Det er desuden en meget fleksibel og betjeningsvenlig løsning.

Som en ekstra detalje, kan du få lameller uden bundkæde. Det giver et endnu lettere og mere moderne udtryk til rummet, og er utroligt praktisk i forhold til både børn og rengøring.

Du kan vælge mellem mange kvaliteter og bredder. De skræddersyede lamelgardiner kan fås i enten 89 mm eller 127 mm brede lameller. Der er færre lameller i vinduet, hvis du vælger 127 mm brede lameller, og det giver et meget mere roligt udtryk.

Vil du vide mere om lameller, eller har du brug for hjælp til opmåling af dine vinduer? Så book vores gardinkonsulent til at komme hjem til dig. Konsulenten medbringer alle stof-prøverne og tager mål af dine vinduer – med 100% garanti for korrekt opmåling. Book bussen her.